Planningyard business planning, about the company

over planningyard

KEEP MOVING FORWARD

onze drijfveren

Wij zijn Planningyard gestart omdat we vinden dat business planning anders kan. Onze kennis en ervaring ligt in performance management. Software die het mogelijk maakt voor velen om te analyseren en te plannen waardoor mensen en organisaties betere beslissingen kunnen nemen en zo beter gaan presteren. We geloven dat veel mensen binnen organisaties nog in de waan van de dag leven en te weinig vooruitkijken. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van nieuwe technologie om op basis van verkregen inzicht uit data = business intelligence, beter vooruit te kijken en aktie te ondernemen, businnes planning. 

Business planning is vooruitkijken, plannen, budgetteren, forecasten en voorspellen. De oplossingen die worden gebruikt zijn vaak foutgevoelige complexe Excel spreadsheets, gepimpte PowerPoints of rigide legacy systemen en geeft een BI oplossing geen mogelijkheden om data in te voeren. Traditioneel aangeboden business planning software oplossingen hebben grote nadelen: ze zijn niet gebruikersvriendelijk, verouderde technologie, lange implementatie tijd, weinig flexibel, er worden slechts weinig medewerkers bij betrokken (niet connected) en is de business impact onduidelijk. De focus ligt nog te veel op (verouderde) technologie en niet op mensen en processen. Dit moet anders vinden wij!

value propositie

'get your connected business planning jobs done'

Planningyard Business Planning the mission, digital transformation

planningyard, onze missie

Wij geloven dat digitale transformatie het potentieel in uw organisatie en al uw mensen kan vrij maken. Kijk vooruit, onderneem aktie, neem sneller en betere beslissingen en behaal betere prestaties. Uw mensen zijn in staat zich sneller aan te passen aan constant veranderende omstandigheden. Vooruitkijken door planningstaken uit te voeren. Deze planningstaken worden ondersteund door gebruik te maken van speciale business planning (of performance management) softwareAccelereer uw business strategie, bereik sneller uw doelstellingen, betrek al uw medewerkers en bouw een organisatie en teams van de toekomst.

KEEP MOVING FORWARD voor en door al uw mensen.

planningyard team

Planningyard Business Planning Rik Kuijpers

Rik Kuijpers

Oprichter en partner

+31 (0) 6 538 373 24

rik.kuijpers@planningyard.com

Planningyard Business Planning Sander Goudsblom

Sander Goudsblom

Oprichter en partner

+31 (0) 6 149 299 41

sander.goudsblom@planningyard.com

Planningyard Business Planning Services

onze oplossingen en diensten

Planningyard is een boutique technologie advies en implementatie organisatie welke zich gespecialiseerd heeft in het optimaliseren van connected business planning vraagstukken binnen organisaties. Wij focussen ons op organisaties die vooruit willen, hun groeistrategie in de praktijk willen brengen, complexiteit in plannings taken en processen willen reduceren,  deze simpel willen maken en bedrijfsprestaties willen verbeteren. Geen blabla consultancy maar een snelle pragmatische aanpak voor succesvolle implementaties. Van plan naar actie naar meetbaar verbeterde bedrijfsprestaties. Betrek al uw mensen en teams binnen uw organisatie en stel ze in staat om planningstaken eenvoudig en snel uit te voeren: plannen, budgetten, forecasten en voorspellen. Financieel, operationeel, HR, sales & marketing, strategisch en IT: Connected Business Planning.

Planningyard levert software oplossingen en diensten om al uw mensen met moderne business planning software hun connected planningstaken beter uit te kunnen laten voeren.