Video Aspect Ratio: 16:9

planningyard.com

KEEP MOVING FORWARD

planningyard

KEEP MOVING FORWARD

Wat doen we voor u?

Planningyard is een boutique technologie advies en implementatie organisatie welke zich gespecialiseerd heeft in het optimaliseren van Connected Planning vraagstukken binnen organisaties. Wij focussen ons op organisaties die vooruit willen, inzichten, groei en strategie in de praktijk willen brengen, complexiteit in plannings taken en processen willen reduceren, bedrijfsprestaties willen verbeteren en Best-in-Class willen zijn!

Geen blabla consultancy maar een snelle pragmatische aanpak en advies voor succesvolle implementaties. Van plan naar actie naar meetbaar verbeterde bedrijfsprestaties. Betrek al uw mensen en teams binnen uw organisatie en stel ze in staat om planningstaken eenvoudig en snel uit te voeren: plannen, budgetten, forecasten en voorspellen. Financieel, operationeel, workforce, sales, marketing, strategisch en IT: Connected Planning.

Planningyard levert SaaS oplossingen en dienstverlening om al uw organisatie wendbaarder, nauwkeuriger en aktiegericht te maken. Planningyard is dedicated Anaplan partner.

wat doen we voor u?

Planningyard is een connected planning partner. Wij zijn specialisten op gebied van 'connected planning'. Planningyard levert en implementeert innovatieve business planning software producten en diensten om al uw mensen hun planningstaken beter uit te kunnen laten voeren.  

value propositie

'Get your planning jobs done.'

Onze diensten helpen business mensen los te komen van de waan van de dag, door ze te helpen beter vooruit te kijken, te plannen, budgetten en forecasten.

hoe dan verder?

Zie af van gepolijste spreadsheets, PowerPoints, financiĆ«le modellen en regide legacy tools. Plan: maak een plan met een klein team van mensen om uw belangrijkste planningsprocessen te optimaliseren.

Act: selecteer en implementeer business planning SaaS met een klein team van mensen.

Succes: meet de waarde hiervan en herhaal dit succes binnen uw organisatie met ander planningsprocessen.