Anaplan, Connected Business Planning

Planningyard Anaplan Specialists

Video Aspect Ratio: 9:4

Anaplan

driving a new age of connected planning

Erkenning

Gewaardeerd door industrie experts

100.000 +

Anaplan users wereldwijd

>10 jaar

Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van cloud based planning

PARTNERSHIP

Planningyard & Anaplan

Anaplan biedt nieuwe innovatieve mogelijkheden voor connected planning. Organisaties gebruiken Anaplan's cloud platform in iedere business functie om betere beslissingen te kunnen nemen en planningsprocessen sneller en effectiever te maken. Anaplan is een privaat bedrijf gevestigd in San Francisco met 16 vestigingen en meer dan 150 partners wereldwijd. Planningyard is een toegewijde value-add partner van Anaplan.

Waarom Anaplan?

Anaplan connected, de mogelijkheid om alle onderdelen van je business planning met elkaar te verbinden en te integreren

Connected

De mogelijkheid om alle onderdelen van je business planning met elkaar te verbinden en te integreren.

Anaplan schaalbaar, Door gebruik te maken van de laatste cloud based in memory technolgy.

Schaalbaar

Door gebruik te maken van de laatste cloud based in memory technolgy.

Anaplan gebruiksvriendelijk, Modelleer de business, en pas het model gemakkelijk aan. Dit alles door de business user.

Gebruiksvriendelijk

Modelleer de business, en pas het model gemakkelijk aan. Dit alles door de business user.

Anaplan business user, Ontworpen en gemaakt voor de business user, zodat u zelf in de lead bent en wij u kunnen ondersteunen in uw business planning ipv de techniek.

Voor de business user

Ontworpen en gemaakt voor de business user, zodat u zelf in de lead bent en wij u kunnen ondersteunen in uw business planning ipv de techniek.

Anaplan flexibel, n staat zijn om constant uw modellen aan te passen aan de werkelijkheid zonder oneindig lange ontwikkel trajecten

Flexibel

In staat zijn om constant uw modellen aan te passen aan de werkelijkheid zonder oneindig lange ontwikkel trajecten.

Anaplan security, Alles in één omgeving, beveiligd met de laatste gecertificeerde technology. Geen gevoelige excel files die overal rondzwerven.

Security

Alles in één omgeving, beveiligd met de laatste gecertificeerde technology. Geen gevoelige excel files die overal rondzwerven.

Real-Time In-Memory processing, Elke verandering in de data wordt direct door het hele model heen doorgerekend zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Real-Time In-Memory processing

Elke verandering in de data wordt direct door het hele model heen doorgerekend zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Data integratie

Doormiddel van conectoren is het mogelijk om data vanuit alle denkbare systemen in anaplan te integreren of om anaplan data in andere systemen te integereren.

App Hub

In de Anaplan app-hub zijn meer dan 200 pre-build apps beschikbaar op het gebied van alle denkbare business processen. Die u een head start kunnen geven met uw business planning.

Planningyard & Anaplan

Door het partnership met Anaplan is het voor Planningyard mogelijk de best mogelijke ondersteuning te geven op het gebied van business planning, zonder teveel bezig te zijn met de techniek. Door onze jarenlange ervaring in deze business zijn we in staat geweest om een duidelijke keuze te maken om klaar te zijn voor de toekomst. De wereld van Performance Management oplossingen is volop in ontwikkeling. Nieuwe spelers komen op en de bekende leveranciers komen met nieuwe oplossingen. Bij Planningyard evalueren we de markt mogelijkheden en ons portfolio dan ook continu. Wat bieden deze spelers voor oplossingen? En hoe bewijzen ze zich in de praktijk? Planningyard heeft gekozen voor Anaplan als strategische samenwerkingspartner.

Download, publiceer en deel apps. Door gebruik te maken van de Anaplan hub kunt u uw implentaties versnellen en gebruik maken van best practices.

Anaplan Hub

Download, publiceer en deel apps. Door gebruik te maken van de Anaplan hub kunt u uw implementaties versnellen en gebruik maken van best practices.

Het Anaplan hub platform stelt klanten en partners in staat om in een breed scala van bedrijfsdomeinen, industrieën en organisaties hun eigen cutting-edge apps te bouwen en beschikbaar te stellen. Er zijn meer dan 200 apps beschikbaar. Deze zijn in één klik te implementeren. U kunt deze aanpassen naar uw business processen om snel uw complexe uitdagingen op te lossen.

Anaplan voor en door de business gebruiker

Voor en door de business

Business users kunnen zelf hun modellen en planningsprocessen bouwen beheren en onderhouden. Iedereen die ervaring heeft met Excel kan snel leren om deze modellen en processen in Anaplan te bouwen. Doormiddel van eenvoudige interfaces kan met deze modellen gewerkt worden, snel en simpel. Dit alles zonder tussen komst van IT, dus kortom voor en door de business user.

Uiteraard wordt de techniek niet vergeten. Anaplan is een cloud platform dat ontworpen is om zowel de business user als IT tevreden te stellen. 'Application Lifecycle Management' en Security op basis van de laatste industrie standaarden zorgt ervoor dat ook aan alle IT eisen wordt voldaan 

Anaplan is van origine een cloud platform. Hierdoor heeft u geen zorgen over security, prestaties en schaalbarheid.

Cloud platform

Anaplan is van origine een Cloud based platform. Hierdoor heeft u geen zorgen over security, prestaties en schaalbarheid. Alle berekeningen in de modellen worden real-time en in-memory gedaan. Dit alles tot op het laagste detail niveau, SKU, producten, werknemers etc. U hoeft zich geen zorgen te maken om de grootte van uw modellen en de hoeveelheid data.

Erkenning

Anaplan wordt door vele klanten, experts, analysten en influencers in de branche gezien als vooruitstrevend, innoverend en toonaangevend.

Video Aspect Ratio: 16:9


Nieuwsgierig? Wilt u de mogelijkheden zien met uw eigen data? Neem contact met ons op!