Planningyard business planning, about the company

over planningyard

keep moving forward

Planningyard Business Planning the mission, digital transformation

onze missie

Wij geloven dat digitale transformatie het potentieel in mensen en organisaties vrijmaakt om betere beslissingen te kunnen nemen door  beter vooruit te kijken en planningstaken uit te voeren middels connected planning, voor en door alle medewerkers binnen de organisatie!. 

onze drijfveren

De impact van technologie op bedrijfsprocessen is enorm. We moeten nieuwe technologie inzetten om ons te bevrijden van verouderde technologie, zeker als het gaat om planning.

Wij zijn Planningyard gestart omdat mensen en bedrijven beter vooruit willen kijken. Door gebruik te maken van de laatste technologie op gebied van business planning technologie: connected planning. Het is onze passie om deze kennis en ervaringen te delen met bedrijven die sneller vooruit willen en beter willen presteren: Performance Management. Moderne cloud software maakt het mogelijk om zowel achteruit te kijken (business intelligence of BI) en vooruitkijken & plannen. Actie gedreven beslissingen kunnen nemen waardoor mensen en bedrijven beter gaan presteren en de betrokkenheid van medewerkers toeneemt. Voor en door alle medewerkers in een organisatie: connected. Dus niet alleen voor finance, maar ook voor sales, supply chain, marketing, workforce en IT.

Het maakt niet uit wat je doelstellingen ook zijn: KEEP MOVING FOREWARD

onze value propositie

GET YOUR PLANNING JOBS CONNECTED!

Planningyard Business Planning Services

onze oplossingen en diensten

Planningyard is een Connected Planning Boutique.

Wij zijn specialist op gebied van connected planning vraagstukken binnen organisaties. Wij focussen ons op organisaties die vooruit willen, Best-of Class willen zijn en hun duurzame groei, ambities en strategie met hulp van connected planning in de praktijk willen brengen. Geen bla bla consultancy maar een snelle pragmatische aanpak van succesvolle Anaplan implementaties met business impact.

Planningyard is een dedicated Anaplan partner. 

value propositie