service portfolio

Connected Planning

Planningyard Anaplan key partner software and services

Planningyard is key partner van Anaplan

Planningyard heeft een unieke samenwerking met Anaplan. Anaplan levert een geintegreerd business planning platform waarmee een nieuwe manier van connected planning en performance management in de cloud mogelijk is! 

Met deze technologie kunt u uw planningstaken sneller, eenvoudiger én effectiever implementeren.

De komst van Anaplan heeft de wereld van business planning opgeschud. De geboden oplossing onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van de traditionele EPM / CPM producten: je kunt gelijk aan de slag, zelfs de meest uitgebreide planningsmodellen worden tot op het laagste niveau in real-time doorgerekend en het platform kan ook visueel worden weergegeven op dashboards. Oftewel: altijd overal inzicht en planning.

Anaplan, opgericht in 2006 is een niet-beurs genoteerd, privaat bedrijf met haar hoofdkantoor in San Francisco, USA en heeft wereldwijd kantoren, waaronder in de Benelux. Voor de Benelux is Planningyard een unieke samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Anaplan voor implementatie services.

Als Anaplan partner ontwikkelen we diverse oplossingen met Anaplan die ook via de Anaplan App hub te verkrijgen zijn. Meer informatie: https://planningyard.com/anaplan/ of www.anaplan.com.